HUN   |   ENG
Vissza a főoldalra
Vissza a főoldalra

Amadora Szolgáltatóudvar – Békásmegyer

Amadora Üzletház nyitási AKCIÓ!

Töltse le kuponokat, nyomtassa ki és hozza magával! Ne maradjon le a kedvezményekről!

Töltse le!


Elhelyezkedés és a környék:

Az Amadora Szolgáltatóház a III. kerületben, Békásmegyer hegy felőli oldalán, az Őszike utca 1. szám alatt található.

Tömegközlekedéssel és személygépkocsival egyaránt jól megközelíthető, a Dózsa György útról a Víziorgona utcán befordulva 100 m-t haladva elérhető az épület melletti parkoló.

A HÉV Békásmegyer megállójától 5-6 perc séta, de 2 perc sétával elérhető a 143-as, 243-as és 186-os buszok megállója.


Nagyításhoz kattintson a képre!


Lakosság:

A környéken jellemzően 4 és 10 emeletes panelházak találhatók, de egész közel vannak Békásmegyer-Ófalu családi házai.

Békásmegyer lakóinak száma jelentős, mintegy 38 000 fő él a területen. A városrész korstruktúrája kedvező, 0,8%-kal több a fiatalok, 4,7%-kal több az aktív korúak száma a kerület többi részéhez viszonyítva. A lakásállomány 14 781 db, sok a kis-és középvállalkozás, a naponta a kerületbe dolgozni járó ingázók száma mintegy 25 000 fő.

A fenti demográfiai adatokból jól látszik, hogy már a közvetlen vonzáskörzetben is jelentős számú fogyasztó él, illetve sok a kerületbe járó ingázó, ezért a kialakítandó üzlet(ek) igen széles vásárlóközönségre számíthatnak.


Az épület:

Az ingatlan földszintes, hasznos alapterülete 1000 nm, jelenleg ABC áruház besorolású.

Az egyik koncepció szerint szolgáltatóházat alakítanánk ki, 23–77 nm-es, illetve egy nagyméretű, 256 nm-es üzlettel, a másik szerint, pedig csak egyetlen, esetleg 2 db üzlet kapna helyet a teljes területen. Az említett üzletméretektől való eltérésre természetesen van lehetőség. A megvásárlás mellett az ingatlanok lízingelhetők, illetve bérelhetők is. Az üzlethelyiségeket a vevő igényei szerint alakítjuk ki.

A kisteherautóval történő áruszállítás könnyen megoldható az épület mellett található, fedett rakodórámpa segítségével.

Az épület mellett mintegy 30 db parkolóhely áll rendelkezésre, a közvetlen vonzáskörzetben, pedig még egyszer ennyi, ami elegendő az ide érkezők parkolásának biztosítására. A parkolás, természetesen, ingyenes.


Finanszírozás:

Az üzlethelyiségek finanszírozására kedvezményes lízing konstrukciókat kínál az Indotek Lízing Zrt., mely a legkisebb vállalkozások számára is elérhető.

Az Indotek Lízing Zrt. az Indotek cégcsoporttól kockázatilag elkülönülő részvénytársaság, amely kizárólag devizabelföldi gazdasági társaságok és egyéb jogi személyek számára nyúlt ingatlan pénzügyi lízingszolgáltatást.

A Társaság költségtakarékos üzleteket kíván megvalósítani alapvetően nem lakás, hanem ipari, kereskedelmi ingatlanok és irodaházak vonatkozásában.


További információért keresse bizalommal értékesítő kollégáinkat!