HUN   |   ENG
Vissza a főoldalra
Vissza a főoldalra

Home Panoráma

Társaságunk ezen projektje keretében 45 tetőtér lakó célú fejlesztését tűzte ki célul Budapest VI. kerületében. A fent említett 45 tetőtér mellett ez idáig befejeződött két tetőtér fejlesztése, melynek során 30 lakás épült és két társasház újult meg. A rendelkezésre álló tetőtereken a fejleszthető terület 43.000 m2 mely 500 lakás kialakítását teszi lehetővé.

Az ingatlan piacon ezek a típusú lakások igen különlegesnek számítanak. Nem túl jelentős a fejlesztés alatt lévő és a már fejlesztett tetőterek száma. A fiatal értelmiségiek körében rendkívül népszerűek ezek a típusú ingatlanok mind felújított, mind újépítésű társasházak esetében.


Nagyításhoz kattintson a képre!

2009 során társaságunk együttműködött a BME-vel és jó néhány Phd. képzésben résztvevő hallgatójuk készített igen megkapó és ötletes tervet az esetleges fejlesztésekre vonatkozóan. Születet például elképzelés, melyben kertet, úszó medencét vagy öko lakásokat terveztek a tetőterekbe a tervezők.

Jelenleg is készen állunk jó pár ingatlan esetében a fejlesztés elindítására, de emellett több épületre most készülnek a tervek
Elhelyezkedés:
A 45 tetőtér elszórtan, különböző állapotú és adottságú társasházakban helyezkedik el Budapest VI. kerületében, mely terület része a főváros kulturális és üzleti központjának. A Fashion street és a Pesti Broadway tizenöt percen belül elérhető akár gyalogosan is. A Ferihegyi repülőtér nem több, mint negyven percre van. Magyarország legnagyobb és egyben legjobb kihasználtságú bevásárló központja is itt található.