HUN   |   ENG
Vissza a főoldalra
Vissza a főoldalra

Szilas Városközpont

A fejlesztés alapját Budapest lakosságának jó minőségű és élhető környezetben elhelyezkedő lakások iránti növekvő igényei jelentik. Célunk, hogy felélénkítsük az amúgy álmos külvárosi részt, és egy az ott lakók számára vonzó környezetet teremtsünk mind a munka, mind a lakhatás szempontjából. A fejlesztés teljes terjedelmében a Szilas patak mentén helyezkedik el. A patakra építve futópályákat, kerékpárutakat, járdákat és kerteket álmodtunk meg. Terveink között szerepel egy kisebb tó létrehozása is.

A fejlesztési területről könnyedén elérhető az M3-as autópályán a belváros, és a tömegközlekedés is megfelelő, bár a fejlesztést követően természetesen fejlesztésére lesz szükség. A projekt egyaránt tökéletes választás lesz fiatal pároknak és egyedülállóknak, kisgyermekeseknek és időseknek.


Nagyításhoz kattintson a képre!

A teljes fejlesztett szintterület 140.000 m2 lesz, melynek egy 94.000 m2–es telek ad helyet. A beruházás révén 90.000 m2-nyi lakó ingatlan (1500 lakás), 20.000 m2-nyi kereskedelmi ingatlan, 10.000 m2-ren oktatási célú fejlesztés és 20.000. m2-en szolgáltatás kap majd helyet.
Elhelyezkedés:

A fejlesztés Budapest XV. kerületében kap helyet a volt növényi olajgyár területén. A beruházás lehetővé teszi, hogy az amúgy lakó domináns környezetben megszűnjön egy használati értékét tekintve elhanyagolható fontosságú ipari monstrum és helyére egy a XXI. századi igényeknek megfelelő élhető városközpont alakuljon ki.